Podstrona: Materiały do pobrania / Wizytówka pracownika PRz

Materiały do pobrania

Materiały – Zdalne Kształcenie

PROJEKTOWANIE SYSTEMÓW LOGISTYCZNYCH_studia stacjonarne (ćwiczenia C1, C2 i C3)

  1. Ćwiczenia nr 1: Wprowadzenie do projektowania systemów logistycznych

Terminy 02.03.2020 - grupa C1, 09.03.2020 - grupa  C2 i C3

Zajęcia zrealizowane w terminach podanych w harmonogramie semestru letniego 2019/2020.

Materiały dla grupy C3 zostały zamieszczone na stronie domowej (wizytówce www), zaś informacje dotyczące warunków zaliczenia wysyłane na Państwa skrzynki studenckie z wykorzystaniem bazy e-maili w USOS-web.

 

  1. Ćwiczenia nr 2: Podstawowe pojęcia z dziedziny projektowania systemów logistycznych

Terminy 16.03.2020 - grupa C1, 23.03.2020 - grupa C2 i C3

Materiały zostały zamieszczone na stronie domowej (wizytówce www), zaś informacje wysyłane na Państwa skrzynki studenckie z wykorzystaniem bazy e-maili w USOS-web oraz zamieszczone na platformie e-learningowej.

 

 

PROJEKTOWANIE SYSTEMÓW LOGISTYCZNYCH_studia stacjonarne (wykłady)

  1. Wykład nr 1 został zrealizowany zgodnie z terminem podanym w harmonogramie semestru letniego 2019/2020
  2. Wykład nr 2. Znaczenie i koncepcje logistyki w aspekcie funkcjonalnym, przedmiotowo-strukturalnym i efektywnościowym

Termin 16.03.2020

Materiały zostały zamieszczone na stronie domowej (wizytówce www).

 

 

 

ZARZĄDZANIE PRODUKCJĄ I USŁUGAMI_studia stacjonarne (wykłady)

  1. Wykład nr 1 został zrealizowany zgodnie z terminem podanym w harmonogramie semestru letniego 2019/2020
  2. Wykład nr 2. Miejsce zarządzania produkcją w procesie zarządzania przedsiębiorstwem, ujęcie tradycyjne i procesowe, zasady zarządzania produkcją

Termin 16.03.2020

Materiały zostały zamieszczone na stronie domowej (wizytówce www), zaś informacje wysyłane na Państwa skrzynki studenckie z wykorzystaniem bazy e-maili w USOS-web.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję